Новини

Компанія «Ескулаб» співзасновником якої є Сергій Дядюшко стала лауреатом Всеукраїнської бізнес премії

Сергій Дядюшко з дружиною на премії Cabinet Boss

В 2021 році відбулась щорічна церемонія нагородження лауреатів Всеукраїнської бізнес премії Cabinet Boss TOP-50. Подія проходила 29 листопада у Fairmont Grand Hotel Kyiv. Це була чудова нагода відпочити у компанії чудових людей та познайомитися з найкращими бізнесами країни.

За словами Марини Філіпенко, співзасновниці премії, Українська премія Cabinet Boss. TOP-50 має на меті стимулювати об’єднання власників бізнесу, засновників громадських та соціальних проектів, а також якомога більше привертати увагу інвесторів (включаючи іноземних) до українського бізнесу. Саме соціально-відповідальний бізнес та здорова конкуренція можуть вважатись базовими «цеглинами» при побудові бізнесу.

Сергій Дядюшко Cabinet Boss TOP-50
Сергій Дядюшко Cabinet Boss TOP-50

Компанію «Ескулаб» на заході представляв директор та співвласник Сергій Дядюшко. Медична лабораторія стала лауреатом премії Cabinet Boss.TOP-50 2021 у номінації «Медична лабораторія року: якість, надійність та інновації». Саме висока якість досліджень, відповідність світовим стандартам медицини та використання високоточного обладнання дало змогу досягти львівській компанії такого рівня розвитку та стати кращими з кращих. За словами Сергія Дядюшко, це заслуга кожного співробітника компанії, який якісно виконує свої обов’язки.

Премія Cabinet Boss.TOP-50 це чудовий привід стимулювати українську економіку. Церемонія була проведена з урахуванням усіх карантинних правил, а у представників бізнесу була чудова нагода обговорити майбутні колаборації.

Серед запрошених гостей експертної ради було чимало важливих персон, це і провідні фахівці в різних напрямках, і бізнесмени, і політичні та громадські діячі України (Лариса Білозір, Андрій Матюха, Валентина Маркевич, Вікторія Файнблат та ін.).

Серед запрошених зірок шоу-бізнесу хочеться відмітити SLAVA KAMINSKA, гурт «КОРРУПЦИЯ», Мілу Нітіч та СолоХа. Гостей вечора розважала також і зірка світового масштабу – Minelli. Ведучими заходу були незмінні Катерина Осадча та Юрій Горбунов, то ж у гостей вечора хороший настрій був заздалегідь зарезервований.